Clubwandeling 07-11-2021

        Wolvenwandeling 

Eindelijk was het zover weg met dat mondmasker en zagen we weer lachende gezichte op onze eerste activiteit , namelijk een wandeling met gids over de wolven in Limburg De opkomst was talrijk in totaal 43 die werden opgesplitst in 2 groepen een voor 5 Km en 10 Km en weg waren wij met de twee gidsen Jan en Fredrik van welkom wolf Ik had me gevoegd bij de groep van de 10 Km met gids Jan Loos die ons alles over de wolven vertelde namelijk als een wolf bij je aan tafel komt gewoon zijn hoofd op tafel kan leggen hij is namelijk tussen de 65 en 80 Cm groot en heeft dagelijks 3 a 4 kg vlees nodig De wolf is een schemer dag dier maar heeft zich aangepast naar nachtdier aangezien de drukte hier overdag en trekken rond in roedels rond tot wel 50 Km per nacht waar ze hun prooien zoeken , voornamelijk ree en everzwijnen biggen en ook schapen uit onbewaakte weides waarvan hij alles pakt wat hij krijgen kan namelijk het hamstergedrag dat wij ook hebben in de supermarkt Je kan al deze informatie terug vinden op de site van welkom wolf , na twee uur wandelen over een afstand van 5 km vonden we dat het genoeg was , bij de aankomst stonde de vlaaien en koffie klaar en werd er nog na gekeuveld over de wolven koetjes en kalfjes en zat er weer een geslaagde clubwandeling!

Jos Vrijsen

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Vandaag | 14:11

Hebben jullie nu al meer info of tocht wel of niet doorgaat tot op heden

...
01.12 | 19:06

DagJos,
Wie kan er iets met zekerheid zeggen ? Als de voorstellen van dit moment doorgaan zal de wandeling niet kunnen doorgaan. Nog even afwachten dus.

...
01.12 | 15:01

Gaat de wandeling van 12 december zeker door? Ik lees zoiets van de burgemeesters van Noord Limburg om activiteiten liefst niet te laten doorgaan.

...
27.11 | 18:26

beste bosdravers, het is een moeilijke vraag maar hebben jullie al beslist of jullie wandeling van 12/12 nog doorgaat ? bedankt boskabouters opglabbeek

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE