Levensloop 2017

Levensloop 2017 te Lommel

Met een 50-tal Bosdravers en een aantal vrijwilligers (waarvoor dank) wandelden we de 24-uren van levensloop  in Lommel afgelopen weekend (16 en 17 september).   De weersvoorspellingen klonken niet goed maar de weergoden waren ons goed gezind en op één enkele bui na bleef het droog! Zelfs de zon was af en toe van de partij ! Het was alsof  er vanaf daarboven over ons gewaakt werd.

André had, net zoals vorig jaar, zijn tent uitgeleend en opgezet net voor het drukste stukje van het wandelparcours!   De Bosdravers hadden dan ook goed zicht op de wandelaars en de wandelaars op ons.   Geregeld werden er zelfs wafels, gebakken door Mia en Liliane, mits een vrije bijdrage  door andere deelnemers genuttigd !

De 5 e editie in Lommel werd gevierd met bloemen en Marie-Jeanne had dan ook gezorgd voor een prachtig  bloemstuk in de tent maar ook voor  mooie versiering buiten de tent.

24 uren waren we in beweging voor het goede doel en werden de uren goed nageleefd door onze wandelaars.  Tussendoor was het dan ook een gezellig komen en gaan in onze tent!

Voor de tweede  keer dat we deelnamen was het wederom een ontroerende,  indrukwekkende en hartverwarmende belevenis.  

Het bedrag dat de Bosdravers bij elkaar gesprokkeld hebben dit jaar is ongeveer 800 euro!

Blij dat we erbij waren en op naar volgend jaar.

Hartelijk dank Bosdravers en vrijwilligers!


Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

14.10 | 20:20

HET WAS WEER ZEER GEZELLIG OP ONZE CLUBWANDELING, MET 60 PERS. WAREN WE , ER WERD WEER VEEL GELACHEN EN WAREN OOK NOG LEKKERE PANNEKOEKEN EN BORRELTJES .

...
17.09 | 11:18

Aan allen die dit jaar levensloop Lommel steunde via onze club bedankt.
1012.39 € een mooi bedrag voor onderzoek tegen kanker
.mia

...
23.08 | 19:20

Zond.26 aug. Zomertocht start ,Don.Bosco Hechtel keuze uit tochten 4/8/12 en 20 km.het belooft mooi weer te worden . door bosland en duinen .tot dan Mia

...
03.07 | 17:44

sherpenheuvel mooie foto s goed gedaan aan allen

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE