Ledenfeest 2018

Leden Feest.

Het oude jaar was weeral voorbij en werd het tijd voor een feest voor onze trouwe leden.
Om 18.00 uur gingen de deuren open en werden we getrakteerd op een cava en fruitsap, chips nootjes en andere knabbelaars waren er voor de knagende stille honger.

De tafels waren mooi gedecoreerd en voorzien van bloemstukjes , met dank aan Marie Jeanne en Mia voor de servetten zo mooi te plooien.

Na een verplichte open toelichting van de financiën van het afgelopen jaar kon ik eruit op maken dat we goed geboert hebben en alles piekfijn in orde was bij deze dank aan Jean die dit altijd voortreffelijk heeft gedaan , een kort woordje van onze voorzitter voorstelling van nieuw bestuurslid en huldiging van onze beste wandelaars.

Intussen was de zaal volledig gevuld met de aroma´s van de winter Barbecue en was het wachten tot onze tafel nummer werd afgeroepen en konden we kijken naar een dia voorstelling verzorgt door Eddy onze huis fotograaf.

Eenmaal aan de beurt konden we onze borden vullen met groenten vlees vis enz.….. avolonté en alles was even lekker vooral de vis vond ik lekker en er was meer dan dat we op konden!

Als nagerecht was er nog een moelleux deze afsluiter was wel zwaar maar smakelijk

De drank vloeide rijkelijk en de muziek werd verzorgd door Teen en Tander waarop ook werd gedanst tot in de late uurtjes. 

Jos Vrijsen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

28.12 | 11:43

AAN ALLEN. BEDANKT OM HET AFGELOPEN JAAR BIJ ONS TE KOMEN WANDELEN. WE ZIEN JULLIE GRAAG TERUG IN 2019 .FIJNE FEESTEN .👣👣👣👣🍷🍰☕🌲🌳🍀 MIA

...
14.10 | 20:20

HET WAS WEER ZEER GEZELLIG OP ONZE CLUBWANDELING, MET 60 PERS. WAREN WE , ER WERD WEER VEEL GELACHEN EN WAREN OOK NOG LEKKERE PANNEKOEKEN EN BORRELTJES .

...
17.09 | 11:18

Aan allen die dit jaar levensloop Lommel steunde via onze club bedankt.
1012.39 € een mooi bedrag voor onderzoek tegen kanker
.mia

...
23.08 | 19:20

Zond.26 aug. Zomertocht start ,Don.Bosco Hechtel keuze uit tochten 4/8/12 en 20 km.het belooft mooi weer te worden . door bosland en duinen .tot dan Mia

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE