Busreis Brecht 10-03-2018

Busreis Brecht.

Ondanks de slechte weervoorspelling waren we toch met een volle bus doorwinterde bosdravers in aangepaste bosdravers kleding. Na een rit van ongeveer 70 Km via Nederland aangezien Brecht in het noorden van ons land licht kwamen we aan in een overvolle zaal die meer weg had van een omgebouwde stal , we zijn toch beter gewend in De Limburg aan gezien We toch in het centrum van de wereld waren en de rest parking is. Gelukkig werd de koffie toch met een espresso machine gemaakt en was de bediening zeer vlot. Keuzes uit wandelingen waren er genoeg Ik zelf heb voor de 12 km gekozen die achteraf toch 14 bleken te zijn. De wandeling was zeer mooi langs het Kanaal Turnhout Schoten dat een paar meter hoger lag dan de omgeving en verder ging het langs talloze oude klei putten die de tand der tijd hadden doorstaan en omgevormd waren in vijvers en poelen de lokale wandelclub de kleipikkers hebben die naam overgenomen van de vroegere naam van de arbeiders die deze putten hebben uitgegraven (uitgepikt met een pikhouweel ). De tussen stop kwam pas na 10 km en was in een hangaar die omgebouwd was in een tijdelijk onderkomen de soep was lekker en de vlaai op zijn Antwerps Verder was de tocht een beetje saai door het industrieterrein en langs het kanaal maar de zon kwam toch af en toe eens piepen en gaf ons dat allereerste lentegevoel. Terug aangekomen aan het vertrek was de koffie warm en de trappist lekker , als geschenk kregen we nog een fles likeur mee die later in de bus verloot werd en zo zat er onze eerste uitstap erop op naar de volgende.

Tekst Jos Vrijsen en foto's Eddy R en Ludo Kerfs.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

06.02 | 07:01

HOI EDDY WAT EEN MOOIE FOTO¨S HEB JE WEER GEMAAKT VAN ONS FEEST
BEDANKT

...
28.12 | 11:43

AAN ALLEN. BEDANKT OM HET AFGELOPEN JAAR BIJ ONS TE KOMEN WANDELEN. WE ZIEN JULLIE GRAAG TERUG IN 2019 .FIJNE FEESTEN .👣👣👣👣🍷🍰☕🌲🌳🍀 MIA

...
14.10 | 20:20

HET WAS WEER ZEER GEZELLIG OP ONZE CLUBWANDELING, MET 60 PERS. WAREN WE , ER WERD WEER VEEL GELACHEN EN WAREN OOK NOG LEKKERE PANNEKOEKEN EN BORRELTJES .

...
17.09 | 11:18

Aan allen die dit jaar levensloop Lommel steunde via onze club bedankt.
1012.39 € een mooi bedrag voor onderzoek tegen kanker
.mia

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE