Dauwtocht 31-03-2018

Dauwtocht. 

Na jaarlijkse gewoonte vlak voor Pasen was er onze dauwtocht , iedereen vroeg op en dit nog wel op een Zaterdag wat er niet aan te merken was gezien de talrijke opkomst.We konden een keuze maken tussen de 5 of 10 Km , achter af gezien bleken de groepen even groot al hoewel de groep van de 10 km slechts enkele Dames mee stapte in die andere groep zal er wel meer gekakeld zijn. Het weer was prachtig met de zonsopkomst de lage mist over de wit bevroren weide zorgde voor zeer mooie beelden als of we ervoor betaald hadden zo zie je maar dat de mooie dingen nog altijd gratis zijn het genot van iedere bosdraver die begeleid werden door Ludo en Rik onze professionele pijlers. Na een mooie tocht door de Ekselse bossen en weilanden waren de schoenen voldoende vuil en werd het tijd om aan te schuiven aan de alweer mooi gedekte tafel helemaal in de paassfeer. Vasten was aan ons niet meer besteed dus laat het spek en de eieren maar komen Spek brood worst eieren er was van alles genoeg de koffie was heet en professioneel aangesterkt zoals hij moet zijn. Het spek en de eieren waren lekker juist zoals het moet zijn en netjes opgediend dank zij ons keuken personeel en daar mee was weer iedereen tevreden.

Tekst Jos Vrijsen en foto's Eddy R en Lieve Bollen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

06.02 | 07:01

HOI EDDY WAT EEN MOOIE FOTO¨S HEB JE WEER GEMAAKT VAN ONS FEEST
BEDANKT

...
28.12 | 11:43

AAN ALLEN. BEDANKT OM HET AFGELOPEN JAAR BIJ ONS TE KOMEN WANDELEN. WE ZIEN JULLIE GRAAG TERUG IN 2019 .FIJNE FEESTEN .👣👣👣👣🍷🍰☕🌲🌳🍀 MIA

...
14.10 | 20:20

HET WAS WEER ZEER GEZELLIG OP ONZE CLUBWANDELING, MET 60 PERS. WAREN WE , ER WERD WEER VEEL GELACHEN EN WAREN OOK NOG LEKKERE PANNEKOEKEN EN BORRELTJES .

...
17.09 | 11:18

Aan allen die dit jaar levensloop Lommel steunde via onze club bedankt.
1012.39 € een mooi bedrag voor onderzoek tegen kanker
.mia

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE