Busreis Eijsden Nederland 15-04-18

Busreis Eijsden.

Na een korte reis belande we ergens in the middle off no ware waar de bus niet kon keren er zat niets anders op dan een stukje te voet te gaan naar het club lokaal van de lerentram.
Het was een heel overrompeling zo een heel bus Bosdravers in een klein lokaaltje maar alles ging vlot en de vriendelijke bediening en het goede weer heeft alles goed gemaakt.
De wandeling was goed uit gepijld en liep door het mooie glooiende landschap van Nederlands Limburg , toch jammer dat we ergens in 1840 dit stuk kwijt gespeeld zijn aan de Hollanders.
Het was prachtig wandelweer met de ontluikende bloesems en het brons groene eikenhout op deze lentedag , na 7 km kwamen we bij de controle post waar men goei limburgse vlaai kon krijgen en andere versnaperingen alleen de soep smaakte naar het blik waar ze uitkwam.
Een stukje verder kruist ons pad de Amstel goldrace waar we een tijdje gewacht hebben op de renners het kop groepje hebben we gezien maar zijn toch maar verder gegaan want het peloton lag nog 16 minuten achter.
Terug aan de vertrekplaats was even lichte paniek over verloren gelopen bosdravers. Achteraf gezien was het paniek om niets het was een beetje overmoed van beginners, algoed iedereen tijdig op de bus en een kort ritje en weer een geslaagde uitstap.     Tekst Jos Vrijsen foto's Eddy Robijns.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

06.02 | 07:01

HOI EDDY WAT EEN MOOIE FOTO¨S HEB JE WEER GEMAAKT VAN ONS FEEST
BEDANKT

...
28.12 | 11:43

AAN ALLEN. BEDANKT OM HET AFGELOPEN JAAR BIJ ONS TE KOMEN WANDELEN. WE ZIEN JULLIE GRAAG TERUG IN 2019 .FIJNE FEESTEN .👣👣👣👣🍷🍰☕🌲🌳🍀 MIA

...
14.10 | 20:20

HET WAS WEER ZEER GEZELLIG OP ONZE CLUBWANDELING, MET 60 PERS. WAREN WE , ER WERD WEER VEEL GELACHEN EN WAREN OOK NOG LEKKERE PANNEKOEKEN EN BORRELTJES .

...
17.09 | 11:18

Aan allen die dit jaar levensloop Lommel steunde via onze club bedankt.
1012.39 € een mooi bedrag voor onderzoek tegen kanker
.mia

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE