Scherpenheuvel 19-05-2018

                              Scherpenheuvel
Na een kort nachtje stond een hele groep bosdravers klaar om aan de grootte tocht te beginnen, stipt werd het startschot gegeven in de vorm van een fluitje en konden we er aan beginnen , het eerste stuk liep door Hechtelse bossen richting het kapeleke , dit jaar geen wilde varkens wel een reebok. Al snel waren we op onze eerste rustplaats waar we getrakteerd werden op koffie en ander lekkers van groen bananen tot zwarte chocolade op na de volgende stop. In Beringen werden we op gewacht in café de corner en konden we aan de stevigere drank gaan en alweer werden we op groepen door een fluitsignaal om verder te gaan en het schema te volgen. Na +/- 30 km kwamen we in Diest aan en iedereen nog steeds zonder blaren of andere ongemakkelijkheden waar we onze knapzak konden leeg eten, wie dit niet bijhad nam een portie worst met kaas maar dit viel niet binnen het schema en werd snel verdeeld onder de mede pelgrims. De laatste loodjes wegen het zwaarst en dit klopt ook voor een stuk ik had alvast lood in mijn broek zitten toen ik opstond in Diest , maar met zo een fijne groep en de zever die onderweg wordt verteld was da lood al snel weg. Na de laatste bevoorrading achter de rug zagen we al snel de basiliek aan de horizon verschijnen en waren mooi binnen de vooropgestelde tijd aangekomen. De genen die vanuit Diest waren vertrokken waren als eerste daar en stonden ons op te wachten vanop een terras het was wel even zoeken voor ik juiste terras had gevonden en toen was het richting de Ram waar we getrakteerd werden op een stevige Croque die door iedereen gesmaakt werd en een perfecte afsluiter was. Zo zie je maar dat weer iedereen aangekomen is en dat het concept dat we voeren werkt voor iedereen die regelmatig wandelt dit haalbaar is dankzij de toffe groep en iedereen gedragen wordt op naar de volgende keer. 
Jos Vrijsen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

21.04 | 20:56

Met dank aan de dames die dit jaar voor het lekkere ontbijt zorgde.

Groetjes Mia

...
06.02 | 07:01

HOI EDDY WAT EEN MOOIE FOTO¨S HEB JE WEER GEMAAKT VAN ONS FEEST
BEDANKT

...
28.12 | 11:43

AAN ALLEN. BEDANKT OM HET AFGELOPEN JAAR BIJ ONS TE KOMEN WANDELEN. WE ZIEN JULLIE GRAAG TERUG IN 2019 .FIJNE FEESTEN .👣👣👣👣🍷🍰☕🌲🌳🍀 MIA

...
14.10 | 20:20

HET WAS WEER ZEER GEZELLIG OP ONZE CLUBWANDELING, MET 60 PERS. WAREN WE , ER WERD WEER VEEL GELACHEN EN WAREN OOK NOG LEKKERE PANNEKOEKEN EN BORRELTJES .

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE