Helpersfeest 20-10-2018

Helpers feest 2018

Voor al onze helpers was het weer tijd om ze in de bloementjes te zetten en te bedanken voor al hun inzet en belangeloos werk.          

Dit maal ging het door in de watermolen te Reppel , na een tijdje buiten op het koude terras gezeten te hebben en de nodige comsuptie´s genuttigd was het tijd voor de eerste kegel sessie iedereen gooide naar believen op de vier banen in groepen van 6 en 7 na ongeveer  45 minuten was het tijd voor het eten.

Na de soep mochten we aanschuiven voor een doe het zelf  grill partij de ene was al wat meer bedreven dan de andere maar er waren ook noch frieten en sausen voor alle misbaksel te camoufleren en niet te vergeten er waren ook nog  groenten .

Iedereen meer als voldaan en gingen We aan de tweede kegelpartij beginnen intussen hadden we al wat ervaring opgedaan en technieken uit gewisseld en afgekeken , al bij mekaar was het best een leuke bende waar tenslotte Eddy de beste totaal score had.

Het was een leuke avond en iedereen heeft zich best geamuseerd al dan niet te kijken naar de techniek of de flater van een ander.

Vrijwilliger zijn... Is vrijwillig
maar niet vrijblijvend
Is verbonden
Maar niet gebonden
Is onbetaalbaar
maar niet te koop
Is positief denken
is positief doen
Met als enige doel
voor jezelf en de ander
een goed gevoel!


Jos VrijsenSchrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

14.10 | 20:20

HET WAS WEER ZEER GEZELLIG OP ONZE CLUBWANDELING, MET 60 PERS. WAREN WE , ER WERD WEER VEEL GELACHEN EN WAREN OOK NOG LEKKERE PANNEKOEKEN EN BORRELTJES .

...
17.09 | 11:18

Aan allen die dit jaar levensloop Lommel steunde via onze club bedankt.
1012.39 € een mooi bedrag voor onderzoek tegen kanker
.mia

...
23.08 | 19:20

Zond.26 aug. Zomertocht start ,Don.Bosco Hechtel keuze uit tochten 4/8/12 en 20 km.het belooft mooi weer te worden . door bosland en duinen .tot dan Mia

...
03.07 | 17:44

sherpenheuvel mooie foto s goed gedaan aan allen

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE