Scherpenheuvel 18-05-2019.

           SCHERPENHEUVEL


Zaterdagochtend om 6 uur vertrokken de groenen vestjes richting Scherpenheuvel. Henrie op kop en de rest volgde. De reeën, konijntjes en vogels gingen wijselijk aan de kant voor deze aanstormende bende die stapte aan een gemiddelde van boven de 5 Km per uur. 
Op een wip waren we in koerselkappeleke waar we werden opgewacht door de eerste bevoorrading. Daarna richting Koersel dorp en Beringen waar de eerste lange stop was in cafe de Corner. De eigenaar vertelde ons dat dit weer eens de allerlaatste keer was dat hij de zaak openhield. Eenmaal in Paal zaten we op de helft van onze tocht met nog steeds een goed tempo en iedereen kon nog goed volgen. 
De Demer over en we zaten in Diest centrum voor de 2 de lange stop waar iedereen zijn bokes al dan niet met een eike heeft opgegeten en konden we aan het laatste stuk beginnen dat nog een flink klimmetje had. 
De tweede groep was intussen ook al vertrokken, dit maal vanuit Zichem en gegids door een lokale bosdraver die de bijzondere plaatsen van de Witte van Zichem en het tolhuis van 1617 aanduidde. Dit werd door iedereen op prijs gesteld en maakte van deze tocht een leuke uitstap. Intussen was iedereen heelhuids aangekomen. 
Na een tocht van 38,6 Km met een bewegend gemiddelde van 5,3 Km per uur hebben we flink gestapt. Met het motto samen uit samen thuis en het prettige gezelschap van iedereen is dit weer al eens geslaagd voor iedereen.


Tekst Jos Vrijsen.

Foto's Andre S , Jos J , Ludo K ,Hilde T , Rik G en Eddy R.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.10 | 14:50

Bedankt graag gedaan.

...
17.10 | 20:46

Goed gedaan Eddy, heel mooi. Alweer heel veel tijd ingestoken.

...
13.10 | 19:45

DANK AAN ALLEN DIE EEN BIJDRAGE LEVERDE OP LEVENSLOOP, HET ZIJ DOOR TE WANDELEN OF DOOR EEN GIFT .1141€ EEN MOOI BEDRAG VOOR STICHTING TEGEN KANKER . MIA

...
27.05 | 07:15

Mooie foto's,doe zo verder!
En niet te vergeten,goed wandelweer!

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE