Scherpenheuvel 18-05-2019.

           SCHERPENHEUVEL


Zaterdagochtend om 6 uur vertrokken de groenen vestjes richting Scherpenheuvel. Henrie op kop en de rest volgde. De reeën, konijntjes en vogels gingen wijselijk aan de kant voor deze aanstormende bende die stapte aan een gemiddelde van boven de 5 Km per uur. 
Op een wip waren we in koerselkappeleke waar we werden opgewacht door de eerste bevoorrading. Daarna richting Koersel dorp en Beringen waar de eerste lange stop was in cafe de Corner. De eigenaar vertelde ons dat dit weer eens de allerlaatste keer was dat hij de zaak openhield. Eenmaal in Paal zaten we op de helft van onze tocht met nog steeds een goed tempo en iedereen kon nog goed volgen. 
De Demer over en we zaten in Diest centrum voor de 2 de lange stop waar iedereen zijn bokes al dan niet met een eike heeft opgegeten en konden we aan het laatste stuk beginnen dat nog een flink klimmetje had. 
De tweede groep was intussen ook al vertrokken, dit maal vanuit Zichem en gegids door een lokale bosdraver die de bijzondere plaatsen van de Witte van Zichem en het tolhuis van 1617 aanduidde. Dit werd door iedereen op prijs gesteld en maakte van deze tocht een leuke uitstap. Intussen was iedereen heelhuids aangekomen. 
Na een tocht van 38,6 Km met een bewegend gemiddelde van 5,3 Km per uur hebben we flink gestapt. Met het motto samen uit samen thuis en het prettige gezelschap van iedereen is dit weer al eens geslaagd voor iedereen.


Tekst Jos Vrijsen.

Foto's Andre S , Jos J , Ludo K ,Hilde T , Rik G en Eddy R.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

10.09 | 23:09

op levensloop Lommel,hebben we met onze club 741€ opgehaald voor stichting tegen kanker.dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen.

...
08.08 | 21:55

Super ik doe mee op 4 en 5 september levensloop

...
28.05 | 20:42

Zeer mooie wandeling maar weerom zijn er weer vandalen die het leuk vinden om de wandelaars te pesten. Aan de Molhemstr. Zijn er verschillende pijlen weg.

...
05.04 | 19:59

vier Milieu wandelaars
zeer mooi wandeling en een pluim
voor de pijlers

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE